dissabte, 9 de juny del 2012

Cataleg de l'exposició Apocalíptica

Us mostrem el cataleg de l'exposició "Apocalíptica. Els rastres de la mort a través de la història. Segles XVI-XVIII".

´


En aquest blog ja us hem parlat en diverses ocasions d'aquesta exposició que vam fer les integrants de Vox ossum en col·laboració amb els nois del GREDEG, a través de l'Arxiu Històric de Girona.


En el seu moment es va editar un petit cataleg, que es va distribuir de forma gratuïta entre els visitants fins que es van esgotar les existències.


Vam cuidar-nos de fer-ne arribar alguns exemplars a unes quantes biblioteques, com les de la Universitat de Girona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, i altres de la Xarxa de Bibloteques de la Diputació de Barcelona com la Joan Triadú de Vic, o la de Taradell, per exemple. Sense oblidar els exemplars que es van quedar als arxius i/o biblioteques de les poblacions que van rebre la nostra exposició itinerant. 


Però tot i així, som conscients que l'accés en format de paper és complicat. Ara bé, les noves tecnologies ens ajuden a subsanar aquesta dificultat, i ens permeten compartir la nostra publicació divulgativa amb tots vosaltres.


Garcia-Guixé, E.; Moré, D.; Saló, J.; Valls, A.; Vallvé, I.; Vega, S.: Apocalíptica: Els rastres de la mort a través de la història. Segles XVI-XVIII, Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Arxiu Històric de Girona. Girona, 2008.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada