dijous, 18 de novembre del 2010

El temps en el cos des d'una perspectiva antropològica

Durant aquest mes de novembre s'està fent a Barcelona el "2n. Fòrum de les Experiències", dirigit a professionals de la dansa i altres disciplines que treballen entorn del cos.

Aquest any el tema central és "El temps en el cos", tractat des de les perspectives científica, filosòfica i antropològica.



Com que en aquest blog ens fixem en temes sobre antropologia, història o arqueologia, volem mostra-vos imatges de la conferència que va fer l'antropòloga Valérie Fontaine titulada "El temps en el cos des d'una perspectiva antropològica".

Aquesta conferència s'ha fet a l'espai La Poderosa, al Raval de Barcelona, el dia 16 de novembre.





La Valérie forma part del grup de recerca que ha treballat en el Projecte Monthemhat: les mòmies oblidades, i per il·lustrar el tractament que donaven els egipcis al cos per tal de preservar-lo del pas del temps va mostrar les diverses tècniques utilitzades en les divuit mòmies estudiades dins aquest projecte.



Per finalitzar les imatges que us mostrem d'aquesta conferència, aquí teniu unes impressionats fotografies que han captat el precís moment de l'inici d'una nova vida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada